Οι παρόντες Όροι Χρήσης και Συναλλαγών, μαζί με τα παραρτήματά τους τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους, (εφεξής οι “Όροι”), εφαρμόζονται όταν επισκέπτεστε ή/και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.sheelle.gr και όταν αγοράζετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπο www.sheelle.gr ανήκει, τίθεται σε λειτουργία και παρέχεται, υπό το καθεστώς των παρόντων Όρων, από την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία  “Sheelle Lingerie”, η οποία διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και εδρεύει στην οδό Φριξου 15, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 6932531223, email: info@sheelle.gr.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό www.sheelle.gr σας παρέχουμε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από ποικίλους σχεδιαστές και δημιουργούς.

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρόντες Όρους προτού ξεκινήσετε την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας και πριν από κάθε συναλλαγή. Κάνοντας οποιαδήποτε χρήση (όπως πρόσβαση, προβολή, περιήγηση, μετάδοση, προσωρινή ή μη αποθήκευση, κλπ) του ιστοτόπου μας, των υπηρεσιών ή των λειτουργιών που προσφέρονται σε αυτόν και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας με οποιονδήποτε τρόπο, μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας ή συσκευής, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρόντες Όρους και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε ρητά και ανεπιφύλακτα από τους παρόντες Όρους, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους παρόντες Όρους, παρακαλούμε να μην κάνετε περαιτέρω χρήση του ιστοτόπου www.sheelle.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Η Sheelle Lingerie διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες Όρους. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο, οπότε σας παρακαλούμε να διαβάζετε τους παρόντες Όρους ανά τακτά διαστήματα.

Στον ιστότοπό μας μπορείτε:

  1. να δείτε πληροφορίες για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας
  2. να αγοράσετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας
  3. να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη, να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα σας (wishlist), να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας
  4. να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω μηνύματος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή και να βρείτε πληροφορίες για τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (π.χ. μέσω email)
  5. να μας δώσετε τη διεύθυνση email σας ώστε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας και να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας
  6. να δείτε την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest κλπ) και να συνδεθείτε με εμάς σε αυτά

Απαγορεύεται η χρήση αυτού του ιστοτόπου για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από τους ανωτέρω. Ενδεικτικά, απαγορεύεται η πραγματοποίηση ψευδών ή απατηλών ερωτημάτων σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Επίσης, δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε ή να διανέμετε σε αυτόν τον ιστότοπο οποιοδήποτε λογισμικό ή άλλο υλικό που περιέχει ιό ή άλλο επιβλαβές στοιχείο. 

Απαγορεύεται η χρήση, η αντιγραφή, η παρακολούθηση, η προβολή, η λήψη, η επαναπώληση, ή η αναπαραγωγή οποιωνδήποτε πληροφοριών ή περιεχομένου, λογισμικού, προϊόντων ή υπηρεσιών που διατίθενται στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε εμπορική ή ανταγωνιστική δραστηριότητα ή σκοπό, εκτός εάν σας έχουμε δώσει τη ρητή άδειά μας.

Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν προορίζονται για χρήση από ανηλίκους. Εάν είστε ανήλικος/η παρακαλούμε να μην κάνετε περαιτέρω χρήση του ιστοτόπου www.sheelle.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας ή να κάνετε κατάλληλη χρήση μαζί με τον κηδεμόνα σας.

Σεβόμαστε πλήρως την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μας. 

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστότοπο www.sheelle.gr. Τυχόν αποκλίσεις από αυτήν τη σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από εμάς εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες Όρους και στον ιστότοπό μας δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Υποβάλλοντας την παραγγελία σας, αναγνωρίζετε ρητώς ότι η παραγγελία σας συνεπάγεται υποχρέωση πληρωμής.


Κατάρτιση Σύμβασης
Η παραγγελία σας είναι μία προσφορά από εσάς προς εμάς για την αγορά των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας. Η σύμβαση μεταξύ μας καταρτίζεται όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς και αφορά μόνο τα προϊόντα για τα οποία αποδεχόμαστε την παραγγελία σας. Η παραγγελία σας γίνεται ρητά αποδεκτή από εμάς όταν σας στέλνουμε την Επιβεβαίωση Αποστολής των προϊόντων. Η σύμβασή σας είναι με την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία  “Sheelle Lingerie”.


Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Οι παραγγελίες σας λαμβάνονται από εμάς μέσω διαδικτύου. Για να λάβουμε την παραγγελία σας πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία στον ιστότοπό μας. Πριν την τελική αποδοχή εκ μέρους σας κάθε παραγγελίας εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας η σύνοψη της παραγγελίας σας και η επιλογή να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας πατώντας στο κουμπί που γράφει “I CONFIRM MY ORDER”. Εφόσον συμφωνείτε και πατήσετε το κουμπί της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ολοκληρώνεται  η παραγγελία σας. Η επιβεβαιωμένη πλέον παραγγελία καταγράφεται στα συστήματα μας και αποστέλλεται Επιβεβαίωση Παραγγελίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Προτού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, έχετε την υποχρέωση να ελέγχετε όλα όσα αναφέρονται στη σύνοψη της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με όλα όσα αναφέρονται σε αυτή, παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Αλλαγή Παραγγελίας
Εάν διαφωνείτε με την Επιβεβαίωση Παραγγελίας που λάβατε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), οφείλετε να ενημερώνετε την Sheelle Lingerie το αργότερο εντός 24 ωρών από τη στιγμή που λάβατε την Επιβεβαίωσης Παραγγελίας, διαφορετικά τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοστούν στη σύμβαση μεταξύ μας για την αγορά των προϊόντων. Η σχετική ενημέρωση για τυχόν αντιρρήσεις σας με την Επιβεβαίωση Παραγγελίας γίνεται με χρήση της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας ή και απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) info@sheelle.gr.


Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Η αποστολή με email της Επιβεβαίωσης Παραγγελίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθεί έλεγχος των αποθεμάτων στις αποθήκες της Sheelle Lingerie. Σε περίπτωση ελλείψεων προϊόντων που έχουν συμπεριληφθεί στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σχετικά με τις ελλείψεις αυτές και τις τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες.


Επιβεβαίωση Αποστολής
Αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) μια Επιβεβαίωση Αποστολής, η οποία θα αφορά μόνο τα προϊόντα για τα οποία αποδεχόμαστε την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο καταρτίζεται η σύμβαση μεταξύ μας και αφορά μόνο τα εν λόγω προϊόντα.


Απόρριψη Παραγγελίας
Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από τον ιστότοπό μας οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες που λαμβάνουμε, μπορεί, υπό εξαιρετικές περιστάσεις, να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι οποιουδήποτε τρίτου για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και για την άρνηση αποδοχής ή διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας συμπεριλαμβάνεται το αναλογούν ποσοστό Φ.Π.Α., αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, με την επιφύλαξη των κατωτέρω, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Εάν, όμως, διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή (ακόμα και αν σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας), στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από εσάς ως λανθασμένη τιμή.

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

α) κατά την παράδοση των προϊόντων με αντικαταβολή, ή β) πριν την αποστολή, με κατάθεση σε έναν από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς, γ) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω του ασφαλούς ιστοχώρου του winbank της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Το κόστος της πληρωμής στην περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή είναι 2,50 ΕΥΡΩ. Εάν επιλέξετε να μας πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα συναλλαγής, τα οποία καταβάλλετε αποκλειστικά εσείς.
Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, η “παράδοση” θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, το οποίο θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης.

Χρόνος Παράδοσης

Με την επιφύλαξη των όρων 3 και 12, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στον ιστότοπό μας ή το αργότερο, σε κάθε περίπτωση, εντός τριάντα (30) ημερών από την εν λόγω ημερομηνία. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά ώστε να οριστεί από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης.

Αδυναμία Παράδοσης

Εάν, μετά από την πάροδο οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρηθεί λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της Σύμβασης, θα σας επιστρέψουμε κάθε πληρωμή που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εκτός από τυχόν πρόσθετα έξοδα παράδοσης που προκύπτουν στην περίπτωση που έχετε επιλέξει άλλη μέθοδο παράδοσης από τη βασική και λιγότερο ακριβή μέθοδο που σας προσφέρουμε εμείς) όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν εξ αφορμής λήξης της Σύμβασης μπορεί να έχουν ψηλότερο κόστος, με το οποίο δικαιούμαστε να σας επιβαρύνουμε.

Έξοδα αποστολής

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας με ELTA Courier είναι 3,50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ποσοστού Φ.Π.Α., για αποστολές εντός Ελλάδος.

Εάν επιλέξετε διαφορετικό τρόπο για την αποστολή της παραγγελίας σας ή εάν ο προορισμός της παραγγελίας σας είναι στο εξωτερικό, τότε θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση, ανά περίπτωση. Επιπλέον, για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με έξοδα εκτελωνισμού ή δασμούς, ανάλογα με την περίπτωση. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό των προϊόντων σας. Οποιαδήποτε έξοδα εκτελωνισμού βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και δεν περιλαμβάνονται στα έξοδα αποστολής που θα σας χρεώσουμε για την αποστολή των προϊόντων από την Ελλάδα.

Ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται σε εσάς, όταν εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίσατε σχετικά εσείς και είναι διάφορο του μεταφορέα έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται σε εσάς άμα τη παραδώσει στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από εσάς να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από εμάς, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σας έναντι του μεταφορέα.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών ή, σε περίπτωση σύμβασης που αφορά πολλά αγαθά, του τελευταίου αγαθού ή, σε περίπτωση σύμβασης που αφορά την προμήθεια ενός αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή από πολλά τεμάχια, της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ( “Sheelle Lingerie”, Θεσσαλονίκη, οδός Φριξου 15, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 6932531223, email: info@sheelle.gr) ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων  ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε σε εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών.

Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Εσείς φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε όπως θα τα δοκιμάζατε σε ένα κατάστημα (πχ σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, υποδημάτων, τσαντών ή κοσμημάτων κλπ), αλλά οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση θεωρείται μη απαραίτητη. Ομοίως για εσώρουχα, μπορείτε να τα δοκιμάσετε πάνω από τα ρούχα σας. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος τους και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. ελαττωματικό εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Οφείλετε να επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ) και με όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας του.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε για έξοδα καθαρισμού ή επισκευής ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας ή ακόμα και αντικατάστασης των προϊόντων, αφού τα επιθεωρήσουμε καταλλήλως, ώστε να τα επαναφέρουμε στην κατάσταση που ήταν πριν την πώλησή τους.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το ανωτέρω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων,

β) την προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, για παράδειγμα προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο,

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση ή θέλετε να υποβάλετε μια πρόταση σχετικά με τον ιστότοπό μας και το κατάστημά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο κατάστημά μας (οδός Φριξου 15, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: (6932531223) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@sheelle.gr.

Αλλαγή προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν για αλλαγή εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την αγορά του, υπό την προϋπόθεσή ότι έχετε κρατήσει την απόδειξη της αγοράς του. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής.

Αυτός ο περιορισμός δεν θίγει το δικαίωμα σας να επιστρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν για αλλαγή ή για επιστροφή χρημάτων (υπαναχώρηση), υπό την προϋπόθεσή πάντα ότι έχετε κρατήσει την απόδειξη της αγοράς του.

Εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά μπορείτε να μας ζητήσετε, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων, εφόσον υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας ή διαφορετικά, να μας ζητήσετε να μεσολαβήσουμε με τον κατασκευαστή για την επισκευή του προϊόντος ή για την αποστολή νέου προϊόντος. Το παραπάνω δικαίωμά σας δεν ισχύει για επουσιώδη ελαττώματα ή σε περίπτωση που οι ανωτέρω ενέργειες είναι αδύνατες ή απαιτούν δυσανάλογες δαπάνες. Εάν τα εμπορεύματα δεν μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ή χωρίς δυσκολίες ή εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση είναι αδύνατη, μπορείτε να ζητήσετε τη μείωση ή την επιστροφή του τμήματος της αγοράς.

Όλες οι περιγραφές προϊόντων, οι πληροφορίες και η ύλη που αναρτώνται στον ιστότοπο της Sheelle Lingerie παρέχονται “ως έχουν” και χωρίς καμία περαιτέρω εγγύηση είτε ρητή είτε σιωπηρή, εκτός από τις εγγυήσεις που παρέχονται εκ της νομοθεσίας.  Η Sheelle Lingerie δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που τυχόν προκλήθηκε από αδυναμία πρόσβασης στον ιστότοπό μας. Στο μέγιστο επιτρεπόμενο βαθμό σύμφωνα με το νόμο αποποιούμαστε κάθε εγγύηση και ευθύνη, εκτός από αυτές υπέρ των καταναλωτών και των χρηστών που δεν μπορούν νομίμως να αποκλειστούν. Όσα προβλέπονται στον όρο αυτόν δεν θίγουν τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή ή χρήστη, ούτε το δικαίωμά σας υπαναχώρησης από την Σύμβαση.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και όλα τα λοιπά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σε σχέση με το περιεχόμενο που παρέχεται ως μέρος του ιστοτόπου μας ανήκουν σε εμάς ή σε αυτούς που μας παρέχουν την άδεια χρήσης τους. Η χρήση τους είναι επιτρέπεται μόνο στον βαθμό που εγκρίνεται ρητά από εμάς ή από αυτούς που μας παρέχουν την άδεια χρήσης τους.

Λόγω της φύσης του διαδικτύου και της πιθανότητας σφαλμάτων κατά την αποθήκευση και μετάδοση των ψηφιακών πληροφοριών, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια και την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ή λαμβάνονται από αυτήν, εκτός εάν άλλως ορίζεται ρητά από εμάς.

Απαγορεύεται να κάνετε μη προσήκουσα χρήση του ιστοτόπου της Sheelle Lingerie με τη μετάδοση ιών ή/και άλλων κακόβουλων λογισμικών, όπως trojan horses, worms κλπ ή άλλων τεχνολογιών που είναι επιζήμιες. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον ιστότοπο της Sheelle Lingerie ή/και στον διακομιστή του, ή σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, υπολογιστή και βάση δεδομένων που συνδέονται με τον ιστότοπό μας. Απαγορεύεται ο αποκλεισμός της πρόσβασης στον ιστότοπό μας μέσω επίθεσης άρνησης εξυπηρέτησης (denial of service attack) ή άλλης παρόμοιας επίθεσης. Η πραγματοποίηση αυτών των απαγορευμένων πράξεων μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οποιαδήποτε τέτοια παράβαση θα αναφέρεται στις αρμόδιες διωκτικές αρχές. Ομοίως, σε περίπτωση τέτοιας παράβασης, θα διακόπτεται άμεσα το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες της Sheelle Lingerie.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που τυχόν προκλήθηκε από επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης, ιούς ή άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό ή επιζήμια τεχνολογία που μπορεί να προσβάλει τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή κάθε άλλο τμήμα ή περιεχόμενό του εξαιτίας της χρήσης του ιστοτόπου μας ή από οποιαδήποτε άλλη συναφή ενέργεια.

Ο ιστότοπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες που παρέχονται από τρίτους. Οι εν λόγω σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά με ενημερωτικό σκοπό, ενώ το περιεχόμενο των εν λόγω ιστοσελίδων δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση υπό τον έλεγχό μας. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία που ενδεχομένως προκληθεί από τη χρήση των εν λόγω συνδέσμων.

Η Sheelle Lingerie δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας βάσει της μεταξύ μας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης των προϊόντων) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Sheelle Lingerie ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούμαστε να παρατείνουμε τον χρόνο για την εκτέλεση της σύμβασης. Ενδεικτικά παραδείγματα αυτών των περιπτώσεων μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των τριάντα (30) ημερών, η παρούσα σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Εάν δεν επιδιώξουμε την από την πλευρά σας αυστηρή εκπλήρωση κάποιας από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους ή/και εάν δεν καταφέρουμε να ασκήσουμε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα βάσει των παρόντων Όρων, αυτό δεν συνιστά παραίτησή μας από ή περιορισμό των εν λόγω δικαιωμάτων μας και δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση συμμόρφωσης με τις εν λόγω υποχρεώσεις σας.

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει  στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο.

Η Sheelle Lingerie δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Κατά τα λοιπά, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών.

Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει ως προς την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων Όρων, ως και σχετική με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτούς, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Εάν είστε καταναλωτής και έχετε την κατοικία σας σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επωφεληθείτε επίσης από τυχόν διατάξεις υποχρεωτικού δικαίου της νομοθεσίας της χώρας στην οποία κατοικείτε. Τίποτα στους παρόντες Όρους, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ρήτρας, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να βασίζεστε σε τέτοιες διατάξεις υποχρεωτικού δικαίου της νομοθεσίας της χώρας στην οποία κατοικείτε.

Εάν δεν είστε καταναλωτής που κατοικεί σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από τους παρόντες Όρους και την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Εάν είστε καταναλωτής που κατοικεί σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από τους παρόντες Όρους και την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας υπάγεται στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει ότι, ως καταναλωτής που κατοικεί σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να επιλέξετε είτε τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα, είτε τα δικαστήρια της χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία κατοικείτε.

Περαιτέρω η χρήση της Sheelle Lingerie διέπεται και από τον ελληνικό Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας.

Είμαστε πάντοτε διατεθειμένοι να εξετάσουμε τυχόν παράπονα που προκύπτουν από τη χρήση της Sheelle Lingerie. Αν έχετε τέτοια παράπονα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@sheelle.gr.

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο που κατοικεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στη Νορβηγία, στην Ισλανδία και στο Λιχτενστάιν (στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο) και πραγματοποιήσατε αγορά από τον ιστότοπό μας, σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα παράπονά σας, μπορείτε να υποβάλετε την καταγγελία σας στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: ec.europa.eu/consumers/odr.

Οι παρόντες Όροι όπως και κάθε έγγραφο ή παράρτημα που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας αναφορικά με το αντικείμενό τους και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση ή θέλετε να υποβάλετε μια πρόταση σχετικά με τον ιστότοπό μας και το κατάστημά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:30 (Φριξου 15, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: (6932531223) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@sheelle.gr.