Το sheelle.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης ανδρικών, γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου, με την επωνυμία Κολοκυθα Ελενη και διακριτικό τίτλο She.Elle, εδρεύει στην Θεσσαλονικη, Φριξου 15, TK 54627 με τηλέφωνο 6932531223 ΑΦΜ: 129406521 και δημιουργήθηκε το 2022. Προσφέρουμε στις πελάτισσες και στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα στις καλύτερες τιμές , αυτή είναι και η φιλοσοφία μας σε συνδυασμό με την αγάπη μας για την αισθητική, την άνεση, τη σωστή εφαρμογή και σεβασμό στους πελάτες μας και στις προσωπικές τους ανάγκες.


Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η προσωπική, επαγγελματική, άριστη εξυπηρέτηση με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο μας. Με εκτίμηση για τις φίλες και τους φίλους που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Κι επειδή δεν επαναπαυόμαστε, φροντίζουμε πάντα να διαθέτουμε νέα brands, να εξασφαλίζουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.


Διαθέτουμε μια πλούσια μοντέρνα γυναικεία,ανδρική συλλογή από μαγιω,ρουχα και αξεσουαρ θαλλασης, εσώρουχα, πυτζάμες, νυχτικά, ρόμπες και πολλά άλλα η οποία συλλογη ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς..


Περιηγηθείτε, δείτε τα προϊόντα μας και επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται διαρκώς. Γι αυτό μην παραλείπετε να μας επισκέπτεστε τακτικά και να παραμένετε ενημερωμένοι


Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6932531223 και ηλεκτρονικά στο email info@sheelle.gr
Καλές αγορές!